Moderátoři: Maty, cetronix, P3k_
Baaarb píše:prostě jí vyrvy. neni jinej postup;)
bullitt píše:fitnes: sory že se tak ptám ale když chces větší výkon (30 koní výfukem) proč sis kupoval 316??
FitnessMF píše:bullitt píše:fitnes: sory že se tak ptám ale když chces větší výkon (30 koní výfukem) proč sis kupoval 316??
to je jednoduché:-D prostě jsem se zamiloval v bazaru:-)) ačkoliv jsem chtěl silnější..tady se mi líbil a líbí interier..barvička..no a prostě BMWD jinak přemýšlim snad že to nechám odbloknout + výfuk.. 316 to je..ale pouze to nese to to označení s přiškrcenou 19-nástkou
Thomas 3 píše:FitnessMF píše:bullitt píše:fitnes: sory že se tak ptám ale když chces větší výkon (30 koní výfukem) proč sis kupoval 316??
to je jednoduché:-D prostě jsem se zamiloval v bazaru:-)) ačkoliv jsem chtěl silnější..tady se mi líbil a líbí interier..barvička..no a prostě BMWD jinak přemýšlim snad že to nechám odbloknout + výfuk.. 316 to je..ale pouze to nese to to označení s přiškrcenou 19-nástkou
si vymen motor
FitnessMF píše:pardon.. 133 až 163
Thomas 3 píše:FitnessMF píše:pardon.. 133 až 163
to snad uz kolo ma vets sirku ne ?![]()
hele prosimte a kolik mas ted koni ?![]()
a mesi dotaz jak s epoznaj ze jsou desticky v haji ?
FitnessMF píše:Thomas 3 píše:FitnessMF píše:pardon.. 133 až 163
nechnápu nějak to s tou šířkou kola..co tim máš namysli![]()
![]()
no ted mám klasiku 77 kw..tkž 105 poní
jak se poznaji destičkyty to newíš
![]()
no tak pokud nemáš zrovna plecháč tak šáhneš skrze kolo na destičky:-D ty jsou uchyceny v třmenech..ale jak ti to vysvětlit lépe jesi to nechápeš tak to nwm
![]()
Thomas 3 píše:FitnessMF píše:Thomas 3 píše:FitnessMF píše:pardon.. 133 až 163
nechnápu nějak to s tou šířkou kola..co tim máš namysli![]()
![]()
no ted mám klasiku 77 kw..tkž 105 poní
jak se poznaji destičkyty to newíš
![]()
no tak pokud nemáš zrovna plecháč tak šáhneš skrze kolo na destičky:-D ty jsou uchyceny v třmenech..ale jak ti to vysvětlit lépe jesi to nechápeš tak to nwm
![]()
no nevim jak se poznaji ze jsou v čudu ty desticky![]()
![]()
asi sme se nak nepochopili ale cos mel na mysli tech 133 až 163 ?
FitnessMF píše: neni proč..postačuje..a když jsem si počítal uprawu..která spočívá v odbloku výkonu..uprawě výfuku a filtru..tak bych se mohl dostat na 98 až 163 poníku..a to pro mne jen z toho duvodu aby to uválelo moje letní new kolečka) r18 ET35.. pneu 225/40.. aspon aby si to zachovalo ty jízdní vlastnosti co mám na 205 pneu
Davsa píše:FitnessMF píše: neni proč..postačuje..a když jsem si počítal uprawu..která spočívá v odbloku výkonu..uprawě výfuku a filtru..tak bych se mohl dostat na 98 až 163 poníku..a to pro mne jen z toho duvodu aby to uválelo moje letní new kolečka) r18 ET35.. pneu 225/40.. aspon aby si to zachovalo ty jízdní vlastnosti co mám na 205 pneu
sory ale chápu dobře že se chceš novým filtrem, výfukem plus chipem dostat ze 105 koňové 1.6ky na nějakých 133 -163 koní![]()
tohle snad nemyslíš vážně???nezlob se na mě ale kdyby jsi tam narval komplet výfuk i se svodama od supersprintu
plus nějaký chip tak když to půjde moooc dobře tak budeš na nějakých 115 - 120 koních i to pochybuju... jo já zapoměl naodblok
![]()
motoru co to jako je? tohle fakt neznám...
FitnessMF píše:Davsa píše:FitnessMF píše: neni proč..postačuje..a když jsem si počítal uprawu..která spočívá v odbloku výkonu..uprawě výfuku a filtru..tak bych se mohl dostat na 98 až 163 poníku..a to pro mne jen z toho duvodu aby to uválelo moje letní new kolečka) r18 ET35.. pneu 225/40.. aspon aby si to zachovalo ty jízdní vlastnosti co mám na 205 pneu
sory ale chápu dobře že se chceš novým filtrem, výfukem plus chipem dostat ze 105 koňové 1.6ky na nějakých 133 -163 koní![]()
tohle snad nemyslíš vážně???nezlob se na mě ale kdyby jsi tam narval komplet výfuk i se svodama od supersprintu
plus nějaký chip tak když to půjde moooc dobře tak budeš na nějakých 115 - 120 koních i to pochybuju... jo já zapoměl naodblok
![]()
to bylo hodně do široka optimistické zadumání:-DDDD nicméně..odblokováním jsem měl namysli..odblokovat přiškrceney motor..no a každopáně já to nepoženu nikterak příliš nahoru..stačí mi ta řidící jednotka chipnou(což mi bylo řečeno..že stačí odblokovat..motor v 316 je prey seriová a ted nvm bud 18 nebo 19-ka
ta by měla mít tušim 1OOkw..jinak chip se zwedá z 77kw na 86kw..a nějak jsem to s kámošem počítal(zduraznuji teoreticky) +rezonátor 7-10% výkonu..filtry..sání..sportovní výfuk dalších 4-6% no a tak nějak zpruměrovalitak a je to
Thomas 3 : spojka ta chceDD ta už chtěla před zimou..
ale za mě nezabije..tohle léto jsem si počítal výdaje co se týčou na letní příprawu auta a počítám se 40litránkama
FitnessMF píše:Davsa píše:FitnessMF píše: neni proč..postačuje..a když jsem si počítal uprawu..která spočívá v odbloku výkonu..uprawě výfuku a filtru..tak bych se mohl dostat na 98 až 163 poníku..a to pro mne jen z toho duvodu aby to uválelo moje letní new kolečka) r18 ET35.. pneu 225/40.. aspon aby si to zachovalo ty jízdní vlastnosti co mám na 205 pneu
![]()
to bylo hodně do široka optimistické zadumání:-DDDD nicméně..odblokováním jsem měl namysli..odblokovat přiškrceney motor..no a každopáně já to nepoženu nikterak příliš nahoru..stačí mi ta řidící jednotka chipnou(což mi bylo řečeno..že stačí odblokovat..motor v 316 je prey seriová a ted nvm bud 18 nebo 19-ka
ta by měla mít tušim 1OOkw..jinak chip se zwedá z 77kw na 86kw..a nějak jsem to s kámošem počítal(zduraznuji teoreticky) +rezonátor 7-10% výkonu..filtry..sání..sportovní výfuk dalších 4-6% no a tak nějak zpruměrovalitak a je to
Thomas 3 : spojka ta chceDD ta už chtěla před zimou..
ale za mě nezabije..tohle léto jsem si počítal výdaje co se týčou na letní příprawu auta a počítám se 40litránkama
Zpět na Úpravy, tuning, autohifi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník